Patricia van den Broek

Utrecht

 “Ze zeggen altijd - zoek je zelf, maar ik weet niet wie ik ben, er wonen mensen diep in mij die ik nog nauwelijks ken. Er leven er belachelijk veel onder dezelfde huid en als ik zoek naar wie ik ben zoek ik de beste uit.”

Professie

Coach, trainer en jongerentherapeut.

Specialiteit

Misschien heb je al ontdekt dat er veel soorten psychologen, therapeuten en hulpverleners zijn. Deze hebben allemaal hun eigen verklaringen voor het ontstaan van problemen en hun eigen manier om problemen op te lossen. Soms kan het lastig zijn om een keuze te maken, en te vinden wat bij jou past. Bij Integratieve jongerentherapie sta JIJ staat centraal en niet de therapievorm. Jij weet het, je kan het en je doet het. Jij bent degene die jezelf het beste kent. Het weten en het kunnen gaat vanuit het onbewuste en met de juiste vragen kunnen de antwoorden gevonden worden. Integratieve therapie d.w.z. jij staat centraal. Jij kan het, wil het en doet het. En ik help je daarbij.

Visie

Jij gaat aan de slag met de ontdekkingstocht van jouw levenswijsheid. Want jij bent de deskundige en de expert. Ook al weet je nog niet hoe…. Daar ga ik je bij helpen. En als je dat dan voor elkaar hebt, dan kan je varen op je eigen koers en intuïtie.

Helpt bij

Op het moment dat je niet lekker in je vel zit en jij het gevoel hebt er niet meer alleen uit te komen. Het kan bijvoorbeeld gaan over vriendschappen, ouders, verdriet, ziekte, dood, somberheid, school,  spijbelen, liegen, keuzes maken, onzekerheid, pesten of andere problemen. Verdere informatie, kijk op: www.lof-jongerentherapie.nl

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT).

Contactgegevens

Adres Museumlaan 2
Postcode 3581 HK
Plaats Utrecht
Provincie Utrecht
Telefoon 06 - 502 31571
E-mail patricia@lof-jongerentherapie.nl
Website www.lof-jongerentherapie.nl

Contact ons