alt tekst afbeelding introtekst

Giel Luichjes

Amsterdam

Iedereen kan in zijn leven wel eens tegen een probleem aan lopen, of af en toe niet lekker in zijn vel zitten. Meestal kom je daar zelf wel weer uit. Soms ook niet. Of is jouw situatie zo naar dat je het ook niet alleen kunt oplossen. Als jongerentherapeut kijk ik graag met je mee en zoek ik met jou naar oplossingen die voor jou werken. Kunnen we het ook samen niet oplossen, wie hebben we dan nog meer nodig om jouw situatie te verbeteren? Blijf er niet mee rondlopen, kom een keer kennismaken!

Professie

Jongerentherapeut, coach en trainer.

Specialiteit

Jongeren! Daarnaast ben ik gespecialiseerd in identieit (wie ben je?), angst, somberheid, seksualiteit, genderidentiteit (trans), seksuele identiteit (bi/gay).

Visie

Jongeren vind ik leuk om mee te werken omdat ze vaak heel goed weten wat goed voor henzelf is maar ze daar niet naar handelen. Hoe maak jij je keuzes? Is dat echt wat je wilt? Levert het op wat je wilt? Wat zou jij nou echt willen? Gewoon serieus kijken. Veel jongeren die ik zie kunnen, als ze eenmaal zien wat ze doen en welke keuzes er nog meer zijn, ineens makkelijker de goede keuzes keuzes maken. Net alsof er een knopje wordt omgezet. Dan heb ik plezier in mijn werk.

Helpt bij

Acceptatie; afwijzing; agressie; angst; assertiviteit; bewustwording; bezieling; schoolkeuze/carriere; communicatie; competenties; concentratie; conflicten; contact; cultuuromslagen; depressie/somberheid; eenzaamheid; eten; fobie; geld; geluk; genderidentiteitsvragen; seksuele orientatie; problemen met seksualiteit.

Beroepsvereniging

Aangesloten bij de VIT en de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie.

Contactgegevens

Adres Cruqiuiskade 113
Postcode 1018 AM
Gemeente Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Telefoon 020 - 760 3696
E-mail giel@jongerentherapeut.nl
Website www.sinteze.nl

Contact ons